Lukk
Hva leter du etter?
Salgsmandat

PlusOffice

Salg av PlusOffice til VIA Equity

Saga Corporate Finance har bistått eierne av PlusOffice AS i salget til det Danske Private Equity selskapet VIA Equity. PlusOffice vil bli del av den nylig etablerte software platformen WeKomply. Medgründerne og ledelsen i PlusOffice vil fortsette som aksjonærer med en minoritetsandel i selskapet.

PlusOffice har hovedkontor i Larvik og leverer software for internkontroll, HMS og HR-oppgaver. Selskapet leverer en løsning som forenkler og effektiviserer komplekse daglige prosesser til over 2 100 norske selskaper. Deres løsninger kan skreddersys til hver individuelle kunde, og nesten alle funksjoner kan tilpasses for å oppfylle spesifikke krav i den respektive bransjen.

PlusOffice ble grunnlagt i 2017 og har siden 2019 opplevd en årlig vekst i gjentagende lisensinntekt (ARR) på over 50%.

VIA Equity vil bistå i PlusOffices neste vekstfase og gjennomføre initiativer utenfor den nåværende forretningsplanen ved å implementere selskapet under paraplyen til VIAs nylig etablerte software platform WeKomply. Her vil PlusOffice samarbeide med eSmiley A/S, Mobaro og Datakvalitet AS for å utvikle et mer attraktivt tilbud innenfor compliance, krysselge produkter og ta ut synergier.

Trenger du bistand?

Priscilla Law

Priscilla Law

Daglig leder / Partner
Eirik Aleksander Bøe

Eirik Aleksander Bøe

Associate

Trenger du bistand?

Priscilla Law

Priscilla Law

Daglig leder / Partner
Eirik Aleksander Bøe

Eirik Aleksander Bøe

Associate