Lukk
Hva leter du etter?
Salgsmandat

Finstad og Jørgensen, Vethe Maskin, og Asker Betongsaging

Salg av Finstad og Jørgensen, Vethe Maskin, og Asker Betongsaging til Vokstr, et porteføljeselskap av Adelis Equity Partners

Saga Corporate Finance har bistått eierne av Finstad og Jørgensen, Vethe Maskin, og Asker Betongsaging i deres salg til Vokstr, et konsern bestående av markedsledende selskaper innen fornyelse og vedlikehold av eksisterende bygninger.

Finstad og Jørgensen ble grunnlagt i 1990 og er et entreprenør- og tømrerfirma som spesialiserer seg på rehabiliteringsprosjekter for den norske regjeringen, kommuner, industri og handel. Vethe Maskin, grunnlagt i 2018, spesialiserer seg på grunnarbeid og landskapsdesign. Asker Betongsaging er det nyeste tilskuddet til gruppen (grunnlagt i 2021) og spesialiserer seg på betongsaging, kjerneboring og wiresaging. De tre selskapene samarbeider på de fleste prosjekter, med Finstad og Jørgensen som hovedentreprenør. Med 30 års erfaring fra den norske bygge- og anleggsbransjen, betjener gruppen hovedsakelig profesjonelle eiendomseiere og aktører i Stor-Oslo området.

Som en del av Vokstr vil Finstad og Jørgensen, Vethe Maskin og Asker Betongsaging dra nytte av sterk profesjonell støtte samtidig som de beholder friheten til å dyrke sin egen kultur og identitet. Vokstr ble etablert i 2022 av Adelis, et svensk private equity-fond. Vokstr er en gruppe markedsledende selskaper innen rehabiliteringstjenester i Oslo-området og Sør-Norge for offentlige og kommersielle kunder. Finstad og Jørgensen, Vethe Maskin og Asker Betongsaging er Vokstr sitt tredje oppkjøp, etter at Håndverkskompaniet og Bico ble en del av gruppen i 2022 og 2023.

Oppkjøpet er betinget av Konkurransetilsynets godkjenning.

Trenger du bistand?

Per Erik Sandersen

Per Erik Sandersen

Director

Trenger du bistand?

Per Erik Sandersen

Per Erik Sandersen

Director