Lukk
Hva leter du etter?
Saga Corporate Finance

Vårt mål er alltid å oppnå beste pris og vilkår.

Det betyr at vi ikke tar snarveier, men heller går en ekstra runde for å komme fram til det beste resultatet. Vi drives av å gå «the extra mile».

I Saga Corporate Finance skaper vi tillit gjennom profesjonell og kompetent rådgivning, der personlig engasjement og dedikasjon er forutsetninger for å oppnå optimalt resultat for våre kunder. Vårt team har omfattende erfaring fra et betydelig antall transaksjoner i Norden og internasjonalt. Saga Corporate Finance har global rekkevidde gjennom partnerskap med REACH Cross-border M&A. Vi er en av medeierne i nettverket og har også posisjonen som styreleder. Dette sikrer at partnerne våre prioriterer forespørslene våre.

REACH Cross-border M&A

Partnerskapet som gir oss rekkevidde verden over.

Saga Corporate Finance har gjennom REACH Cross-border M&A rekkevidde verden over med partnere i over 30 land, og tilgang til potensielle kjøpere og selgere globalt.

Samarbeidet med REACH Cross-border M&A sikrer tilgang til 400 dedikerte M&A-spesialister, sektor-ekspertise og tilgang til lokal markedskunnskap. En fordel som reduserer potensielle kulturelle og språklige utfordringer mellom kjøper og selger. Global M&A Partners har erfaring fra mer enn 1800 gjennomførte transaksjoner siden 2010.

  • 24 M&A partnere
  • 400 rådgivere
  • 1.800 transaksjoner

Hvorfor Saga Corporate Finance?

why-saga-corporation-icon
Spesialkompetanse

Vi har spesialkompetanse på salg av privateide virksomheter

why-saga-corporation-icon
Globalt nettverk

Vi har et nettverk av partnere lokalt og globalt

why-saga-corporation-icon
Tilpasningsdyktig

Hvert salg er forskjellig og vi tilpasser prosessen til landskapet