Lukk
Hva leter du etter?

Ny managing partner i Saga Corporate Finance

Saga Corporate Finance gjør endringer i ledelsen når Priscilla Law nå etterfølger Torbjørn Gladsø og tar over rollen som managing partner. Law har jobbet i selskapet siden 2018, og har mer enn 14 års erfaring fra corporate finance.

Saga har gjennom årene bygget et solid og kompetent team og markert seg i det norske transaksjonsmarkedet. Når Torbjørn Gladsø nå har bestemt seg for å trappe ned er det ifølge Gladsø et naturlig valg å overlate stafettpinnen til Priscilla Law.

«Priscilla har tung transaksjonserfaring etter å ha jobbet med investment banking i Norge i over ti år, og før det i New York. Hun har hatt ansvaret for flere av våre transaksjons-oppdrag, og utviser imponerende kunnskap relatert til strategi, forhandling og klienthåndtering. I sin tid i Saga, har hun etablert sterke relasjoner med flere av våre Global M&A Partners-kontor i Europa, Asia og Nord-Amerika. Med Priscilla som managing partner vil Saga Corporate Finance utvilsomt styrke posisjonen ytterligere som en ledende investment banking-boutique i Norge», sier Ivan Alver.

Priscilla Law har vært et viktig bidrag til selskapets utvikling. Hun har erfaring fra både salg- og kjøpersiden, ledelse- og styrerådgivning, og internasjonal erfaring fra PwC og Merrill Lynch.

«Vi er spesialisert innen salg av privateide bedrifter, og har opparbeidet oss en sterk posisjon i markedet. Kompetent rådgivning står i sentrum, samtidig som vi mener at personlig engasjement og dedikasjon er forutsetninger for å oppnå det beste resultatet for våre kunder. Vi har bygget opp en kompetent organisasjon og strømlinjeformet vår go-to-market strategi. Det blir spennende å se resultatene av dette i årene som kommer. Jeg har tidligere jobbet i store organisasjoner, og er glad for å kunne bruke disse erfaringene i videre utvikling av Saga . Jeg ser virkelig frem til denne rollen og til å lede det dyktige Saga-teamet», avslutter Priscilla.

 

Ta kontakt

Priscilla Law

Priscilla Law

Daglig leder / Partner
Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner