Lukk
Hva leter du etter?
Majoritetssalg

Personalhuset Staffing Group

Salg av Personalhuset til Adolfsen Gruppen

Personalhuset Staffing Group, en ledende aktør innen det norske bemanningsmarkedet, selges til Adolfsen Gruppen. Saga Corporate Finance bistår eieren ISS Facility Services i transaksjonen.

Personalhuset er et nordisk bemannings- og rekrutteringsselskap med 30 lokasjoner i regionen. Majoriteten av selskapets virksomhet er pr i dag i Norge, hvor selskapet er en en ledende aktør og det selskapet med størst vekst i det norske markedet. Personalhuset har ca 3.300 ansatte i Norge, Sverige og Finland, og hadde en samlet omsetning i 2013 på NOK 839 mill.

Adolfsen Gruppen er et privateid konsern med virksomhet innen en rekke bransjer, herunder også nordiske bemanningstjenester. Med Adolfsen Gruppen som eiere vil Personalhuset få et langsiktig og industrielt eierskap som passer godt med selskapets virksomhet, og som vil bidra positivt til selskapets videre utvikling.

Det bakenforliggende rasjonale for oppkjøpet fra Adolfsen Gruppen sin side var deres eierskap i Agito, et selskap som tilbyr bemanningstjenester til helse- og omsorgsektoren i Norden. Agito vil etter planen bli fusjonert inn i Personalhuset som vil virke som Adolfsen Gruppens plattform innen bemanningstjenester i Norden.

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner