Lukk
Hva leter du etter?
Majoritetssalg

Optimar

Salg av Optimar til Credo Partners

Investeringsselskapet Credo Partners går inn som 51% eier i Optimar. Dagens ledere og eiere beholder 49% av aksjene. Saga Corporate Finance bistår eierne av Optimar i transaksjonen. 

Optimar er en verdensledende norsk produsent av høyt automatiserte fabrikkanlegg til foredling av fisk, og til bruk både om bord i båter og på landbaserte anlegg.

Selskapet har særlig konkurransedyktig teknologi og kjernekompetanse innen transportbånd, fryseanlegg og palletering, kontrollsystemer og service for disse anleggene, samt innen design av helhetlige fabrikkanlegg. Optimar har ca. 150 ansatte i Norge og Spania, og hadde i 2011 en omsetning på NOK 270 millioner.

Optimar har røtter tilbake til 1970-tallet og har utviklet sin teknologi i tett samarbeid med norsk fiskerinæring. Vellykket innovasjon og vekst over de siste 10 årene har blant annet ledet til at selskapet i 2012 ble kåret til årets Ernst & Young Entrepreneur Of The Year, region Midt-Norge, og tildelt Innovasjonsprisen under Nor Fishing i Trondheim.

 

 

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner