Lukk
Hva leter du etter?
Majoritetssalg

Lönne Scandinavia

Salg av Lönne Scandinavia til Credo Partners

Saga Corporate Finance bistår Lönne Scandinavia AS i salget til Credo Partners

Lönne Scandinavia er en ledende leverandør av elektromotorer og elektromekaniske komponenter i Norden. Selskapet tilbyr Nordens største varesortiment av elektromotorer, frekvensstyringer, girsystemer, rem- og kjededrifter, kulelager og koblinger til ulike maskinprodusenter.

Totalt leverer Lönne Scandinavia mer enn 20.000 ulike artikler fra ledende globale produsenter som Siemens, Gates, Tsubaki, Yaskawa, FAG, INA og IPL.

Lönne er leverandør både i brukermarkedet (MRO) og i maskinbyggermarkedet (OEM) hvorav førstnevnte kjennetegnes av små ordrer og rask levering til et stort antall kunder, mens det i maskinbyggermarkedet dreier seg om større kontrakter med relativt få kunder.

Selskapets kunder opererer hovedsakelig innen tradisjonell industri, landbaserte energi, maritim industri og i offshoresektoren.

Lönne Scandinavia har en årlig omsetning på omkring 500 NOKm hvorav ca 50% stammer fra Norge og globale kunder, ca 25% fra kunder i Sverige, og de resterende 25% fordelt omtrent likt fra kunder i Danmark og Finland. Selskapet har hovedkontor i Bergen og et moderne sentrallager og logistikksenter i Helsingborg.

 

 

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner