Lukk
Hva leter du etter?
Majoritetssalg

Instone International

Salg av Instone International til ATP Inernational

Instone International selges til ATP International Group. Saga Corporate Finance bistod eierne av Instone International i transaksjonen. 

Instone International, global markedsleder innen spesialiserte reisetjenester for mannskap i maritim industri og i offshore industrien, selges til ATP International Group.

Selskapet ble etablert i 1919, og på 1970-tallet startet Instone International med spesialiserte reisetjenester for mannskap innen shipping og offshore. Allerede på 1920-tallet opprettet Instone flere internasjonale flyruter og ble gjennom flere fusjoner en del av selskapet Imperial Airways, som igjen var forløperen til det vi i dag kjenner som British Airways. På 1940-tallet endret Instone sin virksomhet til å være en megler av fly-befraktning med flere kunder i maritim sektor. På 1970-tallet ekspanderte selskapet sin virksomhet til Houston og Singapore. Ettersom offshore industrien tok til å vokse utover 1970-tallet utvidet Instone tjenestespekteret sitt til å inkludere spesialløsninger for denne bransjen i tillegg til maritim sektor.

I 2003 kjøpte ledelsen i Instone selskapet fra dets daværende eiere forsikringsselskapet Miller, og gikk raskt i gang med å strømlinjeforme virksomheten og øke effektiviteten i hele organisasjonen. Blant annet ble betydelige investeringer gjort i utviklingen av egen programvare og IT systemer som har vært kritiske for den suksessen selskapet har hatt i ettertid.

I dag leverer Instone International  tjenester av høy kvalitet og presisjon til selskaper og organisasjoner innen shipping og offshore globalt, gjennom 25 lokasjoner i 15 land verden over.

Klikk her for pressemelding

 

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner