Lukk
Hva leter du etter?
Majoritetssalg

FRAMO

Salg av Framo til Alfa Laval

Saga Corporate Finance er eksklusiv finansiell rådgiver for eierne av Frank Mohn AS (Framo) i salget til det svenske børsnoterte industrikonsernet Alfa Laval AB kjøper.

Frank Mohn AS ble etablert i 1938 og er i dag en verdensledende leverandør av høykvalitets pumpesystemer til den globale shipping og offshore industrien. Selskapet, med hovedkvarter i Bergen, har en lokal tilstedeværelse i 10 land globalt og har ca 1200 ansatte i organisasjonen.

Selskapet har siden tidlig 60-tallet vært ledende innen hydraulisk drevne pumpesystemer til den marine industrien, primært innen kjemikalietankere, men utvidet senere produktspekteret til også å omfavne et voksende offshore marked. Frank Mohn er et av Norges mest ikoniske og veldrevne familieforetak, og har gjennom årene vært en bærebjelke i Bergens-regionen.

Oppkjøpet av Frank Mohn vil betydelig styrke Alfa Lavals Marine divisjon, og Alfa Laval vil i denne sammenheng kunne tilby kunder globalt et bredt spekter av høykvalitets produkter og systemer.

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner