Lukk
Hva leter du etter?
Salgsmandat

Enerim

Enerim Oy selger selskapets enhet for smarte måletjenester og systemer til Aidon Oy

Saga Corporate Finance sin globale M&A-partner Aventum Partners (Finland) har bistått Enerim Oy i sitt salg av selskapets enhet for smarte måletjenester og systemer.

Enerim er en ledende Finsk tjeneste- og SaaS-løsningsleverandør for energisektoren, eid av KLAR Partners. Enheten som selges tilbyr automatiserte avlesningstjenester for smarte målere, som selges som en tjeneste til kunder over hele Finland. Enerims kunder i dette segmentet er hovedsakelig distriktsnettoperatører. Enheten har 20 ansatte med sterk ekspertise og kunnskap om markedet.

Salget gir Enerim muligheten til å investere ytterligere og fokusere fullt på sin virksomhet innen sluttkundemarkedet og styrke sin posisjon som en ledende programvare- og tjenestepartner for kraftselskaper i Nord-Europa.

Med transaksjonen får Enerims enhet for smarte måletjenester og systemer vokse som en del av Aidon, som har utmerkede kvalifikasjoner for å videreutvikle virksomheten. Med dette oppkjøpet styrker Aidon sin posisjon som markedsleder innen målertjenester i Finland.

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner
Priscilla Law

Priscilla Law

Daglig leder / Partner

Trenger du bistand?

Ivan Alver

Ivan Alver

Senior Partner
Priscilla Law

Priscilla Law

Daglig leder / Partner